If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За монтажника явно се шегуваш, а доставчика Тех-ко. Ма аз отдавна не слагам нови носачи и нямам проблеми. Крайно доволен съм от на Николай рециклажите. Вече не помня от кога не съм псувал по този повод
Радвам се всеки има гледна точка - моята съвсем не е такава
нема начин просто да не правиш ремонт ходова част в България всяка година .. дет се вика една биелета да смениш, но ще трябва да посетиш сервиз
такива са ни пътищата
имам познати с Фолксвагени, БМВ-та, Аудите и други и всеки мрънка, че нещо му потропва
в Пловдив точно две улици ще ти кажа и минавай по тях в рамките на месец по 1-2 пъти на ден и си за ремонт
неизбежно е .. който не му аресва да се преселва в друга държава
Абе не е точно така, оригиналните носачи но повечето нови коли си държат едно 100 000 км без да се разхлопат, а ние тук на по 10 000 ако изкараме викаме че са ок
Един + за полиуретан и рециклирани шарнири...мн здрави и издържат доста над 20к км. Цената е повече от добра.
Проблема е, че трябва да се гресират през определен период от време. За мен лично това е голям минус, нито имам къде да го правя това упражнение, нито кога. А да карам като товарна композиция - не мерси. Моите като сдадат багажа ще му мисля, дано не е скоро...
Колеги, какво е състоянието на носачите след изминатия от всеки пробег?
Аз 25 ги подминах вече .. щях да съм на доста повече, но редувам колите със служебната. А относно трапове .. ми 2 пъти сменям гуми заради дупки, особено на м/уградското. Шарнирите засега нямат признаци за проблеми, тампоните също. Виж щангата ми е отново парцал. Кво ли не пробвах и нема .. на половин година си сменям тампоните и тва си е.
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Това 25 означава 25 хил. км. ли?
И ако да, това с тези евтините носачи ли го направи?
Ако и това да - туй си е доста добър пробег, като се има на предвид цената им
Това 25 означава 25 хил. км. ли?
И ако да, това с тези евтините носачи ли го направи?
Ако и това да - туй си е доста добър пробег, като се има на предвид цената им
Да 25 хиляди .. доволен съм. Вчера бяха отново проверени щото сменях лагер на главина и тампони на щангата. За другата кола този месец ще взема същите.
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
И аз да се включа до тука 10хил км никакви проблеми
Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
BMW F13 M6
BMW X6 3.5d
Mini cooper r56 lci
Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm
SPRINTAUTO Service
„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment