Известие

Collapse
No announcement yet.

комплект носачи за 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
    За монтажника явно се шегуваш, а доставчика Тех-ко. Ма аз отдавна не слагам нови носачи и нямам проблеми. Крайно доволен съм от на Николай рециклажите. Вече не помня от кога не съм псувал по този повод
    Радвам се всеки има гледна точка - моята съвсем не е такава
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
      нема начин просто да не правиш ремонт ходова част в България всяка година .. дет се вика една биелета да смениш, но ще трябва да посетиш сервиз

такива са ни пътищата

имам познати с Фолксвагени, БМВ-та, Аудите и други и всеки мрънка, че нещо му потропва

в Пловдив точно две улици ще ти кажа и минавай по тях в рамките на месец по 1-2 пъти на ден и си за ремонт

неизбежно е .. който не му аресва да се преселва в друга държава
      Абе не е точно така, оригиналните носачи но повечето нови коли си държат едно 100 000 км без да се разхлопат, а ние тук на по 10 000 ако изкараме викаме че са ок
      156 1.8 TS

Comment

• Един + за полиуретан и рециклирани шарнири...мн здрави и издържат доста над 20к км. Цената е повече от добра.
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
          Един + за полиуретан и рециклирани шарнири...мн здрави и издържат доста над 20к км. Цената е повече от добра.
          Каква е цената?
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Колеги, какво е състоянието на носачите след изминатия от всеки пробег?

Comment

• Първоначално публикувано от clever Покажи съобщение
              Колеги, какво е състоянието на носачите след изминатия от всеки пробег?
              И през колко трапа сте минали?
              Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
              156 1.8TS 16V (01.2001)
              147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
              0879369082

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                Един + за полиуретан и рециклирани шарнири...мн здрави и издържат доста над 20к км. Цената е повече от добра.
                Проблема е, че трябва да се гресират през определен период от време. За мен лично това е голям минус, нито имам къде да го правя това упражнение, нито кога. А да карам като товарна композиция - не мерси. Моите като сдадат багажа ще му мисля, дано не е скоро...
                sigpic

Comment

• Смених горен ляв носач TRW във Ванто Трейд с гаранция 6 месеца плюс гарнитура на капака с клапаните - всичко 266 лева.
                  Доволен съм.
                  Alfa Romeo 2.4 jtd 136к.с. 2000г.
                  Стъпва по паважа с 15 цола джанти, като манекенка с 15 сантиметрови токове.

Comment

• Първоначално публикувано от akirilov Покажи съобщение
                    Смених горен ляв носач TRW във Ванто Трейд с гаранция 6 месеца плюс гарнитура на капака с клапаните - всичко 266 лева.
                    Доволен съм.
                    Одрали са те
                    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                    156 1.8TS 16V (01.2001)
                    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                    0879369082

Comment

• Първоначално публикувано от clever Покажи съобщение
                      Колеги, какво е състоянието на носачите след изминатия от всеки пробег?

Аз 25 ги подминах вече .. щях да съм на доста повече, но редувам колите със служебната. А относно трапове .. ми 2 пъти сменям гуми заради дупки, особено на м/уградското. Шарнирите засега нямат признаци за проблеми, тампоните също. Виж щангата ми е отново парцал. Кво ли не пробвах и нема .. на половин година си сменям тампоните и тва си е.
                      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Това 25 означава 25 хил. км. ли?
                        И ако да, това с тези евтините носачи ли го направи?
                        Ако и това да - туй си е доста добър пробег, като се има на предвид цената им
                        Lancia Delta 1.6 i.e - ex
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

• Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
                          Това 25 означава 25 хил. км. ли?
                          И ако да, това с тези евтините носачи ли го направи?
                          Ако и това да - туй си е доста добър пробег, като се има на предвид цената им
                          Да 25 хиляди .. доволен съм. Вчера бяха отново проверени щото сменях лагер на главина и тампони на щангата. За другата кола този месец ще взема същите.
                          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• И аз да се включа до тука 10хил км никакви проблеми
                            Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
                            BMW F13 M6
                            BMW X6 3.5d
                            Mini cooper r56 lci
                            Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm

SPRINTAUTO Service

Comment

• Пристигнаха и моите ... тази седмица ще ги слагам
                              „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• Колко струва цял комплект в момента, като под цял комплект имам на предвид носачите, биалетки и кормилни накрайници?
                                Lancia Delta 1.6 i.e - ex
                                Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Working...
                                X